We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
More information
Deny cookies Got it
Logo
navigation-menu
close
Inloggen
Join us
Foto 5

Over

Ons team is gespecialiseerd in het zoeken, selecteren en veilen van de beste Belgische paarden in de springsport.

Onze hoge selectiecriteria, vertrouwde relatie met fokkers en loyale internationale klanten maakt van ons een zeer goede referentie voor het veilen van veulens, jonge paarden, fokmerries en embryo’s.

Ook bieden we een goede dienstverlening aan na de veiling. Wanneer men een embryo aankoopt zorgen we ook voor de geboorte en nadien opfok van het veulen. Een maand voor het veulenen, worden de merries getransporteerd naar de unieke infrastructuur van Hippo- Lux. Hierbij houdt een team van toegewijde dierenartsen 247 toezicht op het welzijn van de merries. Dagelijkse weidegang, professioneel advies en een volledige controle bij de geboorte garanderen een optimale start voor onze kleine kampioenen.

Embryotransfer bij paarden bleek de afgelopen jaren zeer succesvol. Het maakt mogelijk om gebruik te maken van DNA van uitzonderlijke sportmerries en zo kunnen we vooruitstrevend fokken. Daarnaast om de investeringen van onze klanten veilig te stellen, bieden we een financiële dekking aan via onder andere Catherine de Buyl. Deze biedt een bescherming tot de 12ste dag na de geboorte, dit kan nadien op verzoek worden uitgebreid per jaar.

Om onze kleine kampioenen in de beste omstandigheden groot te brengen, bieden we opfok aan in onze faciliteiten te Brussel en Waasmunster. We kijken nauw toe op de voeding, vaccinatie en bezoek aan de hoefsmid. Zo kunnen onze paarden in de beste omstandigheden opgroeien totdat hij of zij klaar is om te trainen of naar haar huis te gaan. Natuurlijk houden we de eigenaars op de hoogte met leuke beelden van hun nieuwe aanwinst.