We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
More information
Deny cookies Got it
Logo
navigation-menu
close
Inloggen
Join us
Nieuws d

Horseman Elite Auction - Dubai

Net na de grote prijs Sustainable city Dubai (gewonnen door Tina Lund), presenteerde het team van Horseman Elite auction een uitzonderlijke Valentijns collectie. 21 zorgvuldig geselecteerde embryo’s uit de best presterende moederlijnen van Belgie gingen onder de hamer.

Nieuw voor de meeste aanwezige Emiratie, die na een terughoudende start, vooral tijdens het tweede deel in het spel stapten. Zo kochten ze o.a. ook de zeer begeerde Chacco Blue x Cornet Obolensky.

Zoals steeds was de veiling ook online of telefonisch te volgen. Egypte, Mexico, Frankrijk , Ierland, VS natuurlijk Belgïe waren goed vertegenwoordigd en trokken vaak aan het langste einde.

De veiling topper was het de Heartbreaker x Cornet Obelensky. Deze vrouwelijke’ embryo vertrok voor 24k euro naar Italie.

Mexico kon beslag leggen op de Chacco Blue x For Pleasure en ook Emerald x Darco werd door Mexicaanse klanten gekocht. De Tobago Z x lord z werd op 17k euro afgeslagen met als bestemming Ierland.

Met een mooi gemiddelde verkoopprijs vonden15 loten onmiddelijk een nieuwe eigenaar.

Zoals steeds werkt het team ook na de veiliig verder om de resterende loten ook nog aan de afwezige klanten voor te stellen.